VÄLKOMMEN PÅ KIMITOÖNS MUSIKFESTSPEL

Kimitoöns Musikfestspel anordnas för tjugonde gången under tiden 9–15.7.2018. Festivalen bjuder på såväl tidig klassisk musik som nyare kammarmusik på unika konsertställen och i skön skärgårdsmiljö.

Välkomna!

Aktuellt

Välkommen till våra nya internetsidor. Här kan du bekanta dig med Musikfestspelens program och artister 2018. Vänligen notera att det finns ännu små detaljer som vi uppdaterar under de närmaste veckorna. Biljetter till konserterna i Kimito kyrka finns nu till försäljning. Försäljningen av biljetter till de övriga konserterna startar vecka 12.

Kimitoöns Musikfestspel firar 20 verksamma år tillsammans med toppartister.
I jubileumsårets avslutningskonsert i Kimito kyrka 15.7 får vi höra Mellersta Österbottens Kammarorkester under ledning av Ralf Gothóni, som också framträder som pianosolist. På konsertprogrammet står även Aulis Sallinens beställningsverk Kammarmusik IX op. 112 ”Nocturne” med sopranen Johanna Rusanen som solist. Dessutom bjuds det på stråkorkesterverk av Kuula, Schnittkes Pianokonsert samt Dvořáks Serenad. Biljetter kan köpas via Lippupiste »»

Kimitoöns musik-dansläger 2018

Kimitoöns musik-dansläger arrangeras i samarbete med Musikinstitutet Arkipelag och Pianoaura 25–30.6.2018 i Kimito. Läs mer »»

svenskakulturfonden-logo
suomenkulttuuritrahasto-logo
opetus-ja-kulttuuriministerio-logo
mes-logo
Konstsamfundet-logo
kemionsaari-logo